KW-Pastorie-Head

Welkom in onze kijkwoning
in pastoriestijl

Een eeuwenoude stijl met een moderne toets

De pastorie is een ruime eengezinswoning, geïnspireerd door de vroegere pastorieën, met traditioneel twee bouwlagen onder een zadeldak en een monumentale ingang. Ook nu is het bouwen in pastorijstijl nog zeer populair.

In het rustieke geheel is vooral de voordeur een kenmerkend element van deze stijl. Ze is vaak omgeven door een blauwe hardsteen. De gevel is opgetrokken in een traditionele baksteen. Kenmerkend voor de pastorie is het lichtkleurig buitenschrijnwerk en het gebruik van sierluiken.

Lees zeker ook onze blog: de perfecte pastoriewoning.

Bezoek onze kijkwoning

Onze stijlvolle kijkwoning is een voorbeeld van hoe de perfecte pastoriewoning eruit moet zien. De lichte gevelsteen, afgewerkt met arduinen en zandstenen elementen, golvende dakpannen in een donkere kleur en een grote voordeur. De lichte look en feel van de buitenkant wordt ook doorgetrokken naar binnen. Een landelijke, gezellige stijl in zachte tinten en met veel open ruimte.

Komt u graag in levende lijven ontdekken hoe de perfecte pastorie woning eruit ziet? Wilt u graag inspiratie opdoen op vlak van inrichting in pastoriestijl? Neem dan zeker contact met ons op en bezoek onze kijkwoning in Geel.

Deze kijkwoning bezoeken?

Winkelomseheide 221-223, 2440 Geel

Een blik in onze kijkwoning…
Onze kijkwoningen

Kies de stijl die bij u past