Maak kennis met Stessens

Bouwen in vertrouwen

Sinds 1974 zorgen onze eigen medewerkers samen met enkele welgekozen partners dat aan dit vertrouwen niet geschaad wordt. Meer dan 100 vakmensen zetten zich iedere dag opnieuw in voor het bouwen en verbouwen van particuliere woningen in Vlaanderen. Woningen worden naar keuze ruwbouw-winddicht of volledig afgewerkt (ook wel “Totaalbouw” genoemd). Het sleutelwoord in uw hele bouwverhaal is “op maat”. De wens van de klant staat centraal bij al onze bouwprojecten. We zijn niet gebonden aan bouwstijlen, typeplannen of standaardmaten. Uw woning wordt geheel volgens uw persoonlijke wensen en smaak ingericht.

Benieuwd hoe die ervaring zich vertaalt in de praktijk? Wij nodigen u graag uit in onze kijkwoningen en toonzaal.

Meer dan 50 jaar ervaring, dat is..

Sinds 1974 zetten wij alles op alles om de dromen van onze klanten om te zetten in realiteit. De cijfers spreken voor zich!

100

ervaren en gepassioneerde
vakmensen

80

gerealiseerde nieuwbouwprojecten
per jaar

50

jaar de garantie voor kwaliteit
en betrouwbaarheid

100% motivatie, door alle betrokkenen, dag in dag uit

Elk huis heeft zijn persoonlijkheid, en is gemaakt met de duurzaamste materialen. Nooit wordt er ingeboet aan wooncomfort, altijd is er een sterke focus op luchtdichtheid, isolatie en energiezuinigheid van de woningen. We wijten het aan onze ervaring en passie. Het is wat ons onderscheidt in de markt. Het zorgt voor vertrouwen en appreciatie bij bouwend Vlaanderen.

Ontdek de

10 geboden van bouwbedrijf Stessens​

01
ONTWERP OP MAAT
Stessens (ver)bouwt woningen volledig op maat van de klant. Architecten bekijken samen met u de bouwvoorschriften, ligging en oriëntatie van de grond en helpen graag om uw droomwoning te creëren. Dankzij onze aanpak koppelen we de zorgeloosheid van klassieke sleutel-op-de-deur bouwbedrijven met de flexibiliteit van het (ver)bouwen met een eigen architect en afzonderlijke aannemers.
02
BOUWEN IN VERTROUWEN

Bij Stessens kunt u rekenen op een hoge graad van flexibiliteit én een duidelijk zicht op budget. Onze gedetailleerde offerte garandeert een transparante en eerlijke prijs voor ieder bouwproject. Daarbovenop vragen wij geen voorschot.

03
RAADPLEEG MEER DAN 2500 KLANTEN

Stessens maakt er een erezaak van dat iedere klant een tevreden klant is. Daarom overhandigen wij u een lijst met onze meer dan 2500 klanten. Indien u dat wenst, kunt u bij hen uw licht opsteken. Wil u zien waar we mee bezig zijn? Bekijk ook zeker onze werven in opbouw en maak kennis met onze kwaliteit.

04
VAKMENSEN MET EEN PASSIE VOOR BOUWEN
Stessens is ontstaan uit de passie voor vakmanschap en kwaliteit. Onze medewerkers bouwen uw droomhuis met de uiterste zorg en worden hierin bijgestaan door een gemotiveerde binnendienst. Zo staan wij garant voor een woning van uitzonderlijke kwaliteit tegen een correcte prijs binnen uw budget.
05
INSPIRERENDE TOONZAAL EN KIJKWONINGEN
In onze moderne toonzaal kunt u in alle comfort kiezen uit een breed gamma aan keukens, badkamers, vloeren, wandtegels, deuren en ramen. Een beeld krijgen van de afwerkingskwaliteit? Bezoek onze kijkwoningen, die zich vlak naast onze toonzaal bevinden.

06
ZORGELOOS WONEN DANKZIJ ONZE DIENST NA VERKOOP

Een woning bouwen met Stessens is meteen ook de garantie om zorgeloos te wonen. Onze dienst na verkoop staat onze klanten al meer dan 49 jaar bij voor praktische vragen, eventuele schadegevallen en andere ongemakken, onafhankelijk van de ouderdom van de woning.

07
DE MAXIMALE ENERGIEZUINIGHEID
Stessens begeleidt de bouwheer in de laatste EPB-trends en adviseert op vlak van hernieuwbare energie, isolatie en ventilatie. Hiermee bespaart u op uw energiefactuur, verbetert u uw wooncomfort en verhogen wij de doorverkoopwaarde van uw huis. Wenst u een BEN-woning, passiefhuis of een woning die energie opwekt in plaats van verbruikt? Alles is mogelijk!

08
BINNEN UW BUDGET

Het lastenboek kan volledig op uw bouwwensen en budget afgestemd worden. Wij bouwen uw droomhuis op de meest kostengunstige manier én binnen het vooropgestelde budget. 

09
EÉN AANSPREEKPUNT TIJDENS HET BOUWTRAJECT
Uw projectleider ontzorgt u en verzorgt de coördinatie en planning van A tot Z. U sluit één aannemingscontract met Stessens in plaats van een coördinatiecontract of contracten met afzonderlijke aannemers. Wij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van alle werken en het respecteren van de uitvoeringstermijn. Zorgen over kwaliteit, coördinatie of planning zijn verleden tijd.
10
ERKENDE AANNEMER
Stessens is erkend als aannemer in de categorie D, klasse 5. Als erkende aannemer worden wij door de overheid voortdurend gecontroleerd op vlak van technische uitvoering, veiligheid en financiële stabiliteit. U kan dus op uw beide oren slapen.