Stessens Interieur

Een belangrijk onderdeel van ons bedrijf is onze interieurafdeling. Stessens Interieur staat voor klantgerichtheid, flexibiliteit en een hoog afwerkingsniveau. Uw persoonlijke wensen leiden steeds tot een uniek ontwerp met veel aandacht voor detail.

Toonzaal

Laat u in onze ruime toonzaal inspireren door onze talrijke opstellingen, van landelijk tot uiterst strak.

Als specialist in totaalinrichting geven de interieurarchitecten van Stessens Interieur u graag advies over de inrichting van al uw woonruimtes. En dit zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. Zo stemt u de inrichting perfect af op de gebruikte materialen en de algemene sfeer van uw woning. En dit alles via één aanspreekpunt.

Een blik in onze toonzaal...

Alles begint bij een 3D ontwerp.

Alles begint bij het idee in uw hoofd. We zetten uw persoonlijke wensen om in een uniek 3D ontwerp. Zo krijgt u meteen een beeld van uw droominterieur!

Onze interieurarchitecten gaan daarna verder aan de slag met het uitwerken van uw interieur op basis van het 3D ontwerp.

Enkele 3D realisaties...

STESSENS INTERIEUR

Een kant-en-klaar stappenplan voor uw interieur.

EERSTE GESPREK
Tijdens een eerste gesprek overlopen we uw wensen en verwachtingen in verband met ontwerp, inrichting, materiaalkeuze, budget en timing.
01
UITWERKING 3D ONTWERP
Onze interieurarchitecten zetten uw wensen en verwachtingen om in een 3D ontwerp. Dit geeft u een eerste zicht op uw droominterieur. Bij een interieurinrichting worden verschillende ontwerpen op maat gemaakt. Zo bent u zeker dat u een interieur krijgt dat u helemaal gelukkig maakt.
02
PRIJSOFFERTE OP MAAT
Naast het 3D ontwerp ontvangt u ook een prijsofferte op maat van uw budget, afhankelijk van het gekozen ontwerp, de materiaalkeuze en de timing.
03
OPMAAK VAN PLANNING
Wanneer het plan klaar is, de prijs vastligt en u definitief uw akkoord geeft, wordt het project ingepland. Zo weet u vooraf hoe de werken zullen verlopen en kan u de nodige regelingen treffen.
04
UITVOERING VAN DE INRICHTING
Onze vakmensen werken onder toezicht van een ervaren projectleider aan de inrichting van uw droominterieur, die ook al uw vragen beantwoordt.
05

Stessens Interieur, uw interieurspecialist.

We werken al jarenlang met onze eigen interieurarchitecten.
Stuk voor stuk zijn zij gespecialiseerd in hun eigen vakgebied.

Dankzij hun deskundigheid, kan u er dus absoluut gerust in zijn dat we uw droominterieur opleveren.
Uw project is bij ons in goede handen.