Nieuwbouw

Kiest u voor een gesloten of open bebouwing, een minimalistische of manoir stijl, een EPB conforme energiezuinige woning of een BEN-woning, … wat u ook wil: u bent altijd aan het juiste adres.

nieuwbouw Stessens

Bouwen in vertrouwen

Sinds 1974 zorgen onze eigen medewerkers samen met welgekozen samenwerkingen dat aan dit vertrouwen niet geschaad wordt. Het sleutelwoord in dit verhaal is “op maat”. De wens van de klant staat centraal bij al onze bouwprojecten. We zijn niet gebonden aan bouwstijlen, typeplannen of standaardmaten. 

Uw project is en blijft uiteraard ook uw project. Wij zorgen voor een ontwerp, inrichting en materiaalkeuze die volledig aan uw wensen voldoen. De nieuwste trends en energievereisten worden volledig in uw plan verwerkt. Zo geniet u van het extra wooncomfort én bespaart u op uw energierekening.

Woning op maat

Stessens is al meer dan 50 jaar een referentie in woningbouw op maat. Kiest u voor een gesloten of open bebouwing, een minimalistische of manoir stijl, een EPB conforme energiezuinige woning of een BEN-woning, … wat u ook wil: u bent altijd aan het juiste adres.

Onze architecten en professionele vakmensen staan u graag bij in de creatie en realisatie van uw droomwoning. Laat u alvast inspireren door een aantal van onze realisaties.

nieuwbouw Stessens

NIEUWBOUW MET STESSENS

Een kant-en-klaar stappenplan voor uw nieuwbouw

EERSTE KENNISMAKING
We leren elkaar beter kennen tijdens een eerste gesprek. Zo ontdekken we al uw noden én bouwwensen.
01
EERSTE VOORONTWERP
Op basis van het kennismakingsgesprek en het gevoel dat voor u en voor ons belangrijk is, werken wij een eerste voorontwerp uit. Helemaal op maat.
02
ONTWERP EN PRIJSOFFERTE OP MAAT
Bij het gepersonaliseerd voorontwerp hoort een uitgebreid lastenboek en een gedetailleerde prijsofferte.
03
BESPREKING ONTWERP EN OFFERTE
We bespreken vervolgens alles samen tot in detail, eventuele aanpassingen worden verwerkt tot u zich voor 100% goed voelt bij het resultaat.
04
BOUWVERGUNNING INDIENEN
Nadat u de offerte voor het finale voorontwerp heeft goedgekeurd dienen we de bouwvergunning in. Via onze architect, of één die u zelf gekozen heeft.
05
TOT IN DE PUNTJES
We finetunen elk technisch aspect van uw nieuwe woning met de projectleider, zodat elk detail tot in de puntjes kan worden uitgewerkt.
06
START BOUW
Bouwvergunning goedgekeurd? We voeren het volledige plan in en starten met de bouw van uw toekomstige woning.
07

Samenwerken met Stessens.

Al 50 jaar hanteren we een werkwijze die zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers goed werkt. Een methode die gebaseerd is op vertrouwen. U investeert in een project voor het leven. Daarom leren we u eerst graag écht kennen. Samen ontdekken we uw wensen, tot we zeker zijn van de ideale match.

Onze realisaties

Na 50 jaar in het vak durven we stellen dat we al heel wat mensen gelukkig maakten met de realisatie van hun droomproject. Met meer dan 75 projecten per jaar kunnen we ondertussen terugblikken op een mooie portfolio.

Wenst u binnenkort ook tot deze gelukkigen te behoren ? Laat u alvast inspireren en droom even weg bij enkele van onze realisaties.

Een bezoek ter plaatse en een gesprek met de eigenaar behoren uiteraard ook altijd tot de mogelijkheden.

nieuwbouw realisaties