Een renovatie van A tot Z?

Wil u een bestaande woning, appartement, winkel of kantoor omvormen tot het pand van uw dromen? Heeft u een woning gekocht die niet helemaal voldoet aan uw persoonlijke wensen of de laatste energievereisten? Of wil u uw pand laten opfrissen? Dan is bouwbedrijf Stessens de ideale partner.

Verbouwen in vertrouwen

Een verbouwing of renovatie levert doorgaans heel wat stress op. Stessens helpt u om uw werken van A tot Z tot een goed einde te brengen. Hiervoor hebben we een stappenplan dat verder gaat dan de verbouwingswerken alleen. We focussen ons ook op uitbreiding, interieurrenovatie, bouwaanvragen, …

Uw project is en blijft uiteraard ook uw project. Wij zorgen voor een ontwerp, inrichting en materiaalkeuze die volledig aan uw wensen voldoen. De nieuwste trends en energievereisten worden volledig in uw plan verwerkt. Zo geniet u van het extra wooncomfort én bespaart u op uw energierekening.

Samenwerken met Stessens

Een kant-en-klaar stappenplan voor uw renovatie

 • 01

  Eerste kennismaking

  Tijdens een eerste kennismaking overlopen we uw wensen en verwachtingen in verband met ontwerp, inrichting, materiaalkeuze, budget en timing.

 • Inschatting van de werken

  Ons renovatie-team maakt een grondige analyse van de huidige staat van de woning. Om onvoorziene werken te vermijden worden de structuur van het gebouw en energielekken geïdentificeerd. Wanneer uw interieur gerenoveerd wordt, zal Hele u begeleiden en advies verlenen.

  Op basis van deze analyse wordt bepaald welke werken er moeten gebeuren en worden de kosten en uitvoeringstermijn van de verbouwing ingeschat.

  02

 • 03

  Ontwerp en prijsofferte op maat

  Bij een structurele renovatie of totaalrenovatie gaan de architect en de stabiliteitsingenieur aan de slag om de technische haalbaarheid te toetsen en het bouwplan te finaliseren. Zowel de bouwaanvraag als EPB-verklaring worden indien nodig ingediend.

  Bij een interieurrenovatie worden verschillende ontwerpen op maat gemaakt. Zo bent u zeker dat u een interieur krijgt dat u helemaal gelukkig maakt.

 • Opmaak van planning voor de renovatie

  Wanneer het plan klaar is, de prijs vastligt en u definitief uw akkoord geeft, wordt het project ingepland. Zo weet u vooraf hoe de werken zullen verlopen en kan u de nodige regelingen treffen.

  04

 • 05

  Uitvoering van de renovatiewerken

  Onze vakmensen werken onder toezicht van een ervaren renovatieprojectleider aan de verbouwing, die ook al uw vragen beantwoordt.

VOOR

NA

Bekijk enkele van onze renovaties

 

Voor onze (totaal)renovaties vallen wij graag terug op onze trouwe partner @1place. Hun 30-koppig team bestaat uitsluitend uit bekwame vakmensen die inspelen op uw specifieke noden en wensen. Zij gaan steevast voor een vlotte coördinatie en planning, werken met één aanspreekpunt, streven naar persoonlijk contact en dragen een goede klantenservice erg hoog in het vaandel. Hun verschillende vakgebieden en disciplines zijn gevestigd onder één dak. Dit gaat van grote projecten en totaalrenovaties van bestaande woningen en appartementen of het plaatsten van een aanbouw, tot de renovatie van één ruimte zoals een keuken of badkamer.