Een renovatie van A tot Z?

Wil u een bestaande woning, appartement, winkel of kantoor omvormen tot het pand van uw dromen? Heeft u een woning gekocht die niet helemaal voldoet aan uw persoonlijke wensen of de laatste energievereisten? Of wil u uw pand heel grondig laten opfrissen? Dan is bouwbedrijf Stessens de ideale partner.

Stessens Renovatie

Verbouwen in vertrouwen

Een verbouwing of renovatie levert doorgaans heel wat stress op. Stessens helpt u om uw werken van A tot Z tot een goed einde te brengen. Hiervoor hebben we een stappenplan dat verder gaat dan de verbouwingswerken alleen. We focussen ons op het totaalplaatje. Van technische plannen, bouwaanvragen en complete interieurrenovaties tot de uitbreiding van uw woning met een extra verdieping. 

Uw project is en blijft uiteraard ook uw project. Wij zorgen voor een ontwerp, inrichting en materiaalkeuze die volledig aan uw wensen voldoen. De nieuwste trends en energievereisten worden volledig in uw plan verwerkt. Zo geniet u van het extra wooncomfort én bespaart u op uw energierekening.

Alle handen in huis

U heeft renovatieplannen maar weet niet hoe er aan te beginnen? U heeft specifieke ideeën maar vindt niet de tijd om ze uit te voeren? Stessens heeft alle handen in eigen huis ! Voor elk uniek concept hebben we dé vakmannen in huis om uw droom te realiseren.

Dankzij onze jarenlange ervaring op vlak van renovatiewerken, staan wij garant voor een zorgeloze renovatie. U heeft steeds één aanspreekpunt. Wij handelen steeds in overleg en na goedkeuring van uw wensen. Dit zorgt ervoor dat wij u steeds persoonlijk bijstaan doorheen het gehele proces. Wij anticiperen op onverwachte situaties en zorgen voor een snelle en duurzame oplossing. De klant staat voor ons centraal.

renovatie
renovatie

Volledige renovatie zonder zorgen

Stessens is gespecialiseerd in het uitvoeren van grote totaalrenovaties. Dat betekent dat we van uw oude woning een compleet nieuw geheel maken. Wij renoveren bestaande woningen en appartementen van A tot Z.

Wij hebben namelijk verschillende vakgebieden en disciplines onder één dak. Van ruwbouwwerken en technieken tot de volledige afwerking van uw project. We bieden eigen maatwerk zoals keukens, badkamers, dressings, trappen, … maar ook alle buitenschrijnwerkerij. Uiteraard kan u bij ons ook terecht voor een volledig gepersonaliseerd interieuradvies.

Het uitvoeren van kleinere verbouwingswerken, zoals de  renovatie van een badkamer of keuken, valt voor ons helaas niet binnen de mogelijkheden.

RENOVEREN MET STESSENS

Een kant-en-klaar stappenplan voor uw renovatie

EERSTE KENNISMAKING
Tijdens een eerste kennismaking overlopen we uw wensen en verwachtingen in verband met ontwerp, inrichting, materiaalkeuze, budget en timing.
01
INSCHATTING VAN DE WERKEN
Ons renovatie-team maakt een grondige analyse van de huidige staat van de woning. Om onvoorziene werken te vermijden worden de structuur van het gebouw en energielekken geïdentificeerd. Wanneer uw interieur gerenoveerd wordt, zullen onze medewerkers van Stessens Interieur u begeleiden en advies verlenen. Op basis van deze analyse wordt bepaald welke werken er moeten gebeuren en worden de kosten en uitvoeringstermijn van de verbouwing ingeschat.
02
ONTWERP EN PRIJSOFFERTE OP MAAT
Bij een structurele renovatie of totaalrenovatie gaan de architect en de stabiliteitsingenieur aan de slag om de technische haalbaarheid te toetsen en het bouwplan te finaliseren. Zowel de bouwaanvraag als EPB-verklaring worden indien nodig ingediend.
03
OPMAAK VAN PLANNING VOOR DE RENOVATIE
Wanneer het plan klaar is, de prijs is opgemaakt en u definitief uw akkoord geeft, wordt het project ingepland. Zo weet u vooraf hoe de werken zullen verlopen en kan u de nodige regelingen treffen.
04
UITVOERING VAN DE RENOVATIEWERKEN
Onze vakmensen werken onder toezicht van een ervaren renovatieprojectleider aan de verbouwing, die ook al uw vragen beantwoordt.
05

We hebben verschillende disciplines onder 1 dak.

We werken al jarenlang met onze eigen vaste medewerkers.
Stuk voor stuk zijn zij gespecialiseerd in hun eigen vakgebied.

Dankzij hun deskundigheid, kan u er dus absoluut gerust in zijn en bouwen in vertrouwen op ons ervaren team. Uw project is bij ons in goede handen.

Onze realisaties

Na 50 jaar in het vak durven we stellen dat we al heel wat mensen gelukkig maakten met de realisatie van hun droomproject. Met heel wat projecten op de teller kunnen we ondertussen terugblikken op een mooie portfolio.

Wenst u binnenkort ook tot deze gelukkigen te behoren ? Laat u alvast inspireren en droom even weg bij enkele van onze realisaties.

Een bezoek ter plaatse en een gesprek met de eigenaar behoren uiteraard ook altijd tot de mogelijkheden.

renovatie

VOOR

Knokke-voor Knokke-na
Voor-reno na-reno-e1547479143371

NA