one-slide-e1547479658350

Welkom in onze moderne
kijkwoning

Less is more. Deze stijl trakteert u op eenvoudige vlakken.

Het eerste zicht valt meteen op zonder op te vallen. Een sobere gevel zonder franjes aan de voorgevel en grote glaspartijen aan de achtergevel. Op die manier kan u maximaal genieten van de natuur en voelt u zich nauw verbonden met de natuur.

Deze kijkwoning heeft alles wat een moderne nieuwbouwwoning moet hebben: een energiezuinig karakter zonder in te boeten aan design en ruimtelijkheid. Deze woning verzoent luxueus comfort met duurzaamheid. Strakke vormen wisselen af met een speelse knipoog, wat zorgt voor soberheid en warmte.

Uw moderne woning heeft nét dat tikkeltje meer, waaronder bijvoorbeeld een uitsprong met een extra raam, een piramidedak, …

Lees ook zeker onze blog: de perfecte moderne woning.

Bezoek onze kijkwoning!

Onze stijlvolle kijkwoning is een voorbeeld van hoe de perfecte moderne woning eruit moet zien. Kubistisch, strakke lijnen, weinig extraatjes en grote raampartijen. De huizen hebben een erg sobere voorgevel, maar aan de achterzijde grote raampartijen voor veel lichtinval. Er wordt vaak gekozen voor een plat dak, maar er zijn ook andere mogelijkheden binnen de moderne bouwstijl.

De strakke lijnen van het exterieur worden ook binnen doorgetrokken. De vloeren in een moderne woning zijn meestal heel licht, wat zorgt ervoor dat de ruimte nog groter lijkt. De meubels van een moderne woning zijn praktisch en zien er mooi uit.In een moderne woning worden er niet veel decoratie stukken gebruikt. Het kleurenpalet van een moderne woning is meestal ook sober, maar kan aangevuld worden door een accentkleur.

Komt u graag in levende lijven ontdekken hoe de perfecte moderne woning eruit ziet? Wilt u graag inspiratie opdoen op vlak van inrichting in moderne stijl? Neem dan zeker contact met ons op en bezoek onze kijkwoning in Geel.

Deze kijkwoning bezoek?

Winkelomseheide 221-223, 2440 Geel

Een blik in onze kijkwoning…

Onze kijkwoningen

Kies de stijl die bij u past