Testimonials over Stessens

Haasdonk

“Als ik Stessens in één zin zou samenvatten: betrouwbaar, doen wat ze zeggen, altijd open en eerlijk en als er eens een probleempje zich voordoet gaan ze dat onmiddellijk oplossen!”

Dit gezin ging voor een tijdloze pastoriewoning. Met een lichte roodbruine gevel, contrasterende zwarte raampartijen en een rustieke houten deur en poort straalt het huis meteen een zekere charme uit.

Voor het interieur had Peter een duidelijk beeld van hoe zijn droomkeuken er moest uitzien. Daarin zag hij een zwart werkblad, maar toen de binnenhuisarchitecte die visie tot leven bracht in een 3D-beeld, realiseerde hij dat een licht werkblad toch beter was!

Ook dat kan Stessens voor u betekenen: de realisatie van uw bouw- en interieurwensen in 3D, alvorens we definitief aan de slag gaan. Zo bent u zeker dat u bouwt wat u écht wilt.

Denderhoutem

“Samenwerken met Stessens is als samenwerken met een vriend. Bij de ups en downs zijn ze er voor u!” 

Dit jonge koppel ging voor een tijdloze woning met een lichte gevelsteen en complementaire blauwgrijze dakpannen. De gevel heeft hinten van een pastoriewoning, kijk onder andere naar de mooie, statige voordeur met omlijsting uit natuursteen. 

Voor het interieur van hun droomwoning koos het koppel modern en licht. Dankzij de witte muren, lichte meubelen en keuken in combinatie met de natuurlijke lichtinval krijgt de woning een feeërieke en ruimtelijke uitstraling. 

Emblem

“De reden dat we er vooral voor gegaan zijn is de kwaliteit die we gezien hebben.”

Mevrouw Fierens en haar partner waren al enige tijd in het bezit van een bouwgrond. Hier wilden ze samen met Stessens hun droomhuis realiseren, volledig toekomstproof. Dat betekende niet alleen het voldoen aan de energienormen, maar ook aan de leeftijd. Daarom werd er tijdens het uitwerken van de bouwplannen volop ingezet op functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid, daarom gingen we onder andere voor schuifdeuren en een inloopdouche.

Het echtpaar woont momenteel op de gelijkvloers. Ook de eerste verdieping werd volledig ingericht zodat, mocht dat in de toekomst nodig zijn, een verpleegster of familielid er intrek kan nemen. In de tussentijd dient het als extra opslagruimte.

Heist-op-den-Berg

“Ze houden rekening met de wensen van de mensen!”

Modern en strak, dat zijn de twee sleutelwoorden die de nieuwbouwwoning van meneer Van Schel het best omschrijven. De prachtige donkerrode gevelsteen wordt gecomplimenteerd door de zwarte raampartijen, voordeur en garagepoort. De groen aangelegde voortuin vormt een mooi contrast tegen dit geheel. 

De zwarte ondertoon die we in de gevel terugvinden, wordt ook binnen doorgetrokken. Meneer Van Schel koos voor een licht interieur en verwerkte hierin zwarte elementen. Dankzij de witte keuken en muren zorgt het natuurlijke licht dat binnenvalt, in combinatie met het verlichtingsplan, voor een ruimtelijk gevoel in de woning.

Onze kijkwoningen

Kies de stijl die bij u past