Onze nieuwbouwprojecten

Wij bouwen uw droomwoning volledig op maat met ons sleutel op de deur concept. Daarnaast vindt u bij ons ook interessante nieuwbouwprojecten in uw buurt, bestaande uit een bouwgrond en woning. Ontdek onze huidige en toekomstige projecten.

Ontdek het project dat bij u past

Ook als u zelf nog geen bouwgrond in uw bezit heeft kunnen we u verder helpen met enkele prachtige projecten (bouwgrond en woning) die we momenteel ter beschikking hebben. Deze woningen worden standaard afgewerkt met hoogwaardige materialen. Ook bij deze BEN-woningen heeft u zelf nog inspraak in de keuze van de definitieve afwerking. Ontdek onze projecten en vraag snel meer informatie aan!

 

PERSPECTIEF-VOORGEVEL

Project Ringlaan

REEDS  50% VERKOCHT!

MOL

Dit nieuwbouwproject in Mol bestaat uit twee unieke loten met twee halfopen BEN-woningen in pastoriestijl en inpandige garage. 

Stessens project balen

Project Balen

VIER LOTEN BESCHIKBAAR!

BALEN

Vier unieke bouwpercelen met telkens een nog te bouwen vrijstaande BEN-woning in een moderne stijl, allen met hun eigen hedendaagse look.

nieuwbouw dessel pastorie

Project Dessel

TWEE LOTEN BESCHIKBAAR!

DESSEL

Twee nieuwbouwwoningen met bouwgrond te koop in Dessel. Het project bestaat uit een lot met een nog te bouwen woning in pastoriestijl en een lot voorzien voor een moderne woning.