Nieuwbouwwoningen op maat

De woningen die we opleveren zijn stuk voor stuk uniek en kwaliteitsvol. We bouwen duurzame en energiezuinige woningen die de tand des tijds al meer dan 45 jaar lang doorstaan. Of het nu gaat om een klassieke woning, pastorijstijl of moderne ontwerpen,… Stessens zorgt ervoor dat de belangrijkste investering in uw leven meteen ook de beste wordt. 
Op zoek naar inspiratie voor uw toekomstige woning? Bekijk enkele van onze realisaties. 

Unieke renovaties op maat

Een verbouwing of renovatie levert doorgaans heel wat stress op. Stessens helpt u om uw werken van A tot Z tot een goed einde te brengen. Hiervoor hebben we een stappenplan dat verder gaat dan de verbouwingswerken alleen. We focussen ons ook op uitbreiding, interieurrenovatie, bouwaanvragen, …

Dankzij onze jarenlange ervaring op vlak van renovatiewerken, staan wij garant voor een zorgeloze renovatie. U heeft steeds één aanspreekpunt. Wij handelen steeds in overleg en na goedkeuring van uw wensen. Dit zorgt ervoor dat wij u steeds persoonlijk bijstaan doorheen het gehele proces. Wij anticiperen op onverwachte situaties en zorgen voor een snelle en duurzame oplossing.

Op zoek naar inspiratie voor uw renovatie? Bekijk enkele van onze realisaties.