Sleutel op de deur

Wilt u een droomwoning bouwen maar zelf niet de handen uit de mouwen steken? Bent u niet thuis in de bouwwereld en laat u het project liever door specialisten opvolgen? Bent u op zoek naar een ervaren bouwpartner van A tot Z? Dan is bouwbedrijf Stessens de ideale partner voor het bouwen van uw droomwoning!

Sleutel op de deur

Sleutel op de deur bouwen

Sleutel op de deur bouwen is iets wat meer en meer gedaan wordt in de bouwwereld. Het is ondertussen een bekend concept geworden bij nieuwbouwers.

Het komt er op neer dat u het volledige bouwproces overlaat aan de bouwfirma. Dat wil zeggen dat u met die bouwfirma een contract afsluit om uw woning te bouwen binnen een bepaalde periode en budget. 

Omdat alles op voorhand is afgesproken en de bouwfirma alles met zijn onderaannemers regelt, hoeft u als koper heel wat minder tijd en energie te steken in het bouwproces van uw droomwoning!

Sleutel op de deur bij Stessens

Bij Stessens kan u ook sleutel op de deur bouwen, écht sleutel op de deur zelfs. We geven u één contract met één hoofdaannemer die de komende 10 jaar aansprakelijk is voor het huis dat hij voor u gezet heeft, dus ook na het bouwen. Dit wordt uw contactpersoon, en is degene die de leiding over het bouwproject neemt en u begeleidt in alle stappen van het proces.

Onze grootste troef? Dat u bij Stessens volledig op maat en volgens uw eigen wensen bouwt. U kiest dus niet uit bestaande standaard modellen of plannen, maar stelt samen met ons uw droomwoning samen en dat zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant.

Dat wil zeggen dat u volledig vrij bent om alles zelf te kiezen: van het blad op het aanrecht in uw keuken, tot de vloer in uw badkamer. U wordt zelfs voor de binnenhuisafwerking begeleidt door een professioneel binnenhuisarchitect, zodat we ook daar aan al de wensen voor uw droomwoning kunnen voldoen.

 
Sleutel op de deur Stessens
Sleutel op de deur bouwen

De mogelijkheden van SOD

Sleutel-op-de-deur bouwen is zowel mogelijk voor alle type huizen.

U kan kiezen voor open, halfopen of gesloten bebouwing, in een klassieke, moderne, hedendaagse, tijdloze of pastorij stijl. Ook de totale oppervlakte en het aantal slaapkamers en badkamers kan u zelf bepalen. Een gezinswoning, villa, loft, … Het is allemaal mogelijk.

U kiest zelf álle elementen van uw droomwoning, van het dak over de gevelbekleding tot de vloeren. Sleutel-op-de-deur bouwen bij Stessens is werkelijk bouwen à la carte.

SLEUTEL OP DE DEUR MET STESSENS

10 zaken die het verschil maken

SLEUTEL OP DE DEUR?
Bij Stessens is 'sleutel op de deur" ook écht sleutel op de deur: één contract met één hoofdaannemer, niet met verschillende onderaannemers wat de nodige garanties biedt o.a. naar 10-jarige aansprakelijkheid. Daarnaast "creëert en bouwt" Stessens volledig op maat, dus niet op basis van bestaande modellen, maar wel volledig volgens uw eigen wensen.
01
NUTSVOORZIENINGEN
Stessens voorziet standaard alle aansluitingen en wachtleidingen van de noodzakelijke nutsvoorzieningen. U dient dit dus niet zelf te doen of een aparte onderaannemer voor te zoeken.
02
TIJDSBESPARING
Stessens contacteert en sluit in uw naam alle contracten met nutsmaatschappijen af: hiervoor dient u dus geen verlof te nemen en bespaart u heel wat tijd.
03
KOSTENBESPARING
Stessens voorziet de werfkast. De huurkost gedurende de bouwperiode is inbegrepen in de prijs van de woning. Daarnaast wordt in de werfinrichting o.a. 20 m² steenslag voorzien dewelke op uw vraag kan blijven zitten als onderfundering voor een latere oprit.
04
DRIEVOUDIG GLAS
Stessens voorziet steeds driedubbele beglazing, hiermee heeft u niet alleen de beste isolatie maar voldoet u ook aan alle toekomstige EPB-normen die van kracht zijn in 2022. Het beslag is standaard inbraakwerend voorzien.
05
BEPLEISTERING
Bij Stessens zijn bergingen en eventuele garages bepleisterd. Hiermee bekomt u niet alleen een mooiere afwerking, het maakt de woning ook meer luchtdicht wat resulteert in een lager S- en E-peil.
06
AFWERKING
Raamomlijstingen, omkastingen en ingemaakte meubelen uitgevoerd door Stessens worden steeds luchtdicht en met overschilderbare kit netjes opgevoegd.
07
GEBRUIKSKLAAR
Stessens levert standaard een 'gebruiksklare' woning af: met keuken, ingericht sanitair, overal binnendeuren, laminaat in de slaapkamers, en een handige uitgietbak met koud- en warmwateraansluiting. Onze standaard budgetten worden niet gekoppeld aan vooraf bepaalde materialen, waaruit u verplicht wordt te kiezen. U bent volledig vrij om uw eigen materialen te kiezen. Bovendien zijn deze budgetten volkomen realistisch en beantwoorden ze aan een hedendaagse afwerking keuze. Deze sluiten zeer sterk oplopende supplementen bij de keuze van de definitieve materialen uit.
08
OFFERTE
De offerte is bijzonder gedetailleerd en uitermate transparant. Ze wordt aangevuld met een volledig verklarend, begrijpbaar en beschrijvend lastenboek, wat tegemoet komt naar de toegankelijkheid en de controleerbaarheid voor de lezer. Stessens voorziet tevens standaard een ABR-verzekering (verzekering “Alle BouwplaatsRisico’s) bovenop de verplichte aansprakelijkheidsverzekering.
09
ONTZORGING
Op het gebied van administratie en studies hoeft u zich geen zorgen te maken: Stessens verzorgt het postinterventiedossier, de veiligheidscoördinatie, de EPB- en ventilatieverslaggeving, de blowerdoormeting, de stabiliteitsstudie en de evt. nog nodige grondsonderingen. Dit omvat tevens de nodige keuringen voor elektriciteit, gas, ventilatie en riolering, nodig om een definitieve aansluiting te kunnen verkrijgen door de desbetreffende nutsmaatschappij.
10

Uw partner voor sleutel-op-de-deurbouw.

Bij Stessens willen we ervoor zorgen dat bouwen aan uw droomwoning ook werkelijk een droom is, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over administratie, opduikende problemen op de werf, contracten met onderaannemers, enzovoort.

Wij bouwen uw droomwoning, en dat al meer dan 50 jaar lang.

Onze realisaties

Na 50 jaar in het vak durven we stellen dat we al heel wat mensen gelukkig maakten met de bouw van hun droomwoning. Met meer dan 2500 tevreden bouwers kunnen we terugblikken op heel wat mooie realisaties.


Wenst u binnenkort ook tot deze gelukkigen te behoren ? Laat u alvast inspireren en droom even weg bij enkele van onze realisaties.

Een bezoek ter plaatse en een gesprek met de eigenaar behoren uiteraard ook altijd tot de mogelijkheden.

Sleutel op de deur realisaties

Ontdek al onze realisaties.

Benieuwd om meer van onze realisaties te zien? Ontdek al onze realisaties per stijl!