Welkom in onze toonzaal!

U wilt bouwen of renoveren, maar heeft nood aan inspiratie? Of u wilt gewoon de mogelijkheden eens bekijken? Dan kan u een bezoek brengen aan onze toonzalen. Een team van gepassioneerde medewerkers staat voor u klaar zodat u de juiste keuzes kan maken. Wat u juist kan verwachten van een bezoek leggen we in deze blog uit.

Toonzaal keukens

De keuken is de meest centrale plek van uw woning. Gezinsleden starten hier vaak samen de dag. Het is dus belangrijk dat dit een fijne plek is. Hieronder ziet u een aantal van onze keukens die u kan bezichtigen in de toonzaal. We letten altijd op nieuwe trends en zorgen voor variatie in de stijlen van de toonzaalkeukens.

Niet gevonden wat u zocht? Geen paniek. Wij bekijken samen met onze leveranciers naar andere mogelijkheden om de perfecte keuken te vinden.

Toonzaal badkamers

Wilt u graag een nieuwe badkamer of uw huidige renoveren? Dan kan u inspiratie halen uit onze toonzaalmodellen. U vindt er een breed assortiment badkamermeubels, kranen, douches en afwerkingen.

Hieronder ziet u al een voorproefje van de afdeling badkamers in onze toonzalen.

Toonzaal afwerkingsmaterialen

In onze toonzaal vindt u ook een breed gamma aan afwerkingsmaterialen zoals vloeren, wandtegels, binnendeuren en ramen. De keuze in afwerkingsmaterialen is groot en zorgt voor veel variatiemogelijkheden. Onze medewerkers kunnen u helpen met het kiezen van ontwerpen die mooi binnen uw woning passen. 

Een goede beleving dankzij realistische verlichting

Om u een aangename ervaring te geven, hebben we geïnvesteerd in een goede verlichting voor onze toonzalen. Hiervoor hebben we samengewerkt met Qlight. Onze bouwmaterialen staan nu in een goed daglicht waardoor we u kunnen meenemen in de beleving hiervan. 

Wanneer kan ik langskomen?

Onze toonzaal in Geel is alle werkdagen geopend van 08u30 tot 12u30 en van 13u00 tot 17u00. Heeft u een drukke agenda en wilt u liever een afspraak maken? Dat kan op zaterdag of ‘s avonds.

Is Mechelen dichterbij? Dan kan u onze toonzaal in Mechelen bezoeken. Het is wel nodig om op voorhand een afspraak te maken.

Waar kan ik langskomen?

U kan een bezoekje brengen aan onze moderne toonzaal in Mechelen of Geel. 

Geel: Winkelomseheide 223, 2440 Geel

Mechelen: Borgersteinlei 115, 2800 Sint-Katelijne-Waver

Kortom, een bezoek aan onze toonzaal is een must als u wilt (ver)bouwen!

Laat u inspireren door de toonzaalmodellen en ontvang deskundig advies van onze medewerkers.
Sleutel op de deur bouwen
2024-02-21
Sleutel op de deur bouwen met Stessens: uw droomhuis zorgeloos realiseren
moderne woning bouwen
2024-01-30
Een moderne woning bouwen: pak uit met less is more!
bouwgrond
2024-01-05
Hoe kiest u de juiste bouwgrond: 5 factoren om rekening mee te houden
6% verlaagd btw tarief sloop en heropbouw
2023-11-29
Nieuwe regelgeving voor sloop en nieuwbouw vanaf 2024: verlaagd 6% btw-tarief
renovatie
2023-10-12
Renovaties: Adem nieuw leven in uw pand
interieur trends groene muur slats
2023-09-22
Interieur trends voor 2024: Wat de toekomst zal brengen