Sleutel op de deur bouwen met Stessens: uw droomhuis zorgeloos realiseren

Droomt u van een eigen woning die perfect aansluit bij al uw wensen? Een plek waar iedere steen, elke verflaag en elk detail zegt ‘dit is mijn thuis’? Met sleutel op de deurbouwen maken we samen van deze droom werkelijkheid. Laat al de bouwstress maar achterwege, want met sleutel op de deur geniet u van een zorgeloos bouwproces.

Stappenplan van sleutel op de deur bouwen

Het bouwen van een huis is een mijlpaal, een avontuur dat u misschien maar één keer in uw leven aangaat. Met deze handige gids weet u exact wat u kunt verwachten als u sleutel op de deur gaat bouwen met Stessens.

Stap 1: Kennismaking en ideeën delen

Uw avontuur begint met een persoonlijke kennismaking. We leren elkaar beter kennen en luisteren graag naar al uw ideeën en inspiraties. Tijdens dit gesprek ontdekken we uw wensen en bouwambities. Dit eerste gesprek is het fundament van onze samenwerking en de eerste stap richting uw droomhuis.

Stap 2: Eerste voorontwerp

Op basis van ons eerste gesprek en uw unieke voorkeuren, creëren onze deskundige ontwerpers een eerste volledig op maat gemaakt voorontwerp. Dit ontwerp weerspiegelt al uw wensen en houdt rekening met de functionaliteit en esthetiek van uw toekomstige woning.

Previous slide
Next slide

Stap 3: Ontwerp en prijsofferte op maat

Bij een gepersonaliseerd voorontwerp hoort een uitgebreid lastenboek en een gedetailleerde prijsofferte. Wij zorgen dat u een duidelijk beeld krijgt van wat uw woning gaat kosten.

Stap 4: Bespreking ontwerp en offerte

Nadien nemen we graag de tijd om het ontwerp en de offerte samen met u tot in detail te bespreken. We maken nog eventuele aanpassingen tot u zich volledig kunt vinden in het plan.

Stap 5: Bouwvergunning indienen

Is het bouwplan en de offerte helemaal naar wens? Dan is de volgende stap het indienen van de bouwvergunning. Wij nemen deze administratieve stap volledig voor onze rekening, ofwel via onze eigen architect of via een architect van uw keuze. We zorgen ervoor dat alle nodige documenten correct en tijdig worden ingediend, zodat het bouwproces zo snel mogelijk van start kan gaan, met zo weinig mogelijk stress voor u.

Stap 6: Technische finetuning

Voordat de bouw daadwerkelijk begint, zullen we elk technisch aspect van uw nieuwe woning tot in de puntjes finetunen. Samen met de projectleider gaat u de plannen nog eens grondig door. Dit is het moment waarop de laatste aanpassingen gemaakt kunnen worden en waarop uw persoonlijke keuzes voor materialen en afwerkingen definitief worden vastgelegd.

Stap 7: De start van de bouw

Met de goedkeuring van de bouwvergunning kan de bouw van uw droomhuis beginnen. Stessens coördineert alle werkzaamheden, van de eerste stap op uw bouwgrond tot het laatste likje verf. Onze vakmensen en gekwalificeerde onderaannemers werken met de grootste zorg aan uw project, waarbij kwaliteit en aandacht voor detail voorop staan.

Stap 8: De oplevering

Na maanden van hard werken en afstemmen, is het eindelijk zover, de oplevering van uw droomwoning. Samen met u lopen we door de woning om te controleren of alles volgens afspraak is uitgevoerd. Pas als u volledig tevreden bent, is ons werk voltooid. Dan is het moment aangebroken om de sleutels over te dragen en kunt u beginnen met het inrichten van uw nieuwe thuis.

Waarom sleutel op de deur bouwen met Stessens?

Sleutel op de deur bouwen met Stessens is kiezen voor een persoonlijke en transparante aanpak waarbij uw wensen centraal staan, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke oplevering. Bij Stessens zijn we toegewijd aan het leveren van kwaliteit en vakmanschap, dankzij onze zorgvuldig geselecteerde vakmensen en partners. We ontzorgen u volledig door het gehele bouwproces op ons te nemen, zodat u zich kunt focussen op de inrichting van uw nieuwe thuis. Met Stessens kiest u voor een betrouwbare partner die uw droomwoning realiseert met een zorgeloos bouwproces.

Moderne woningbouw biedt eindeloze mogelijkheden voor het creëren van een eigentijdse, stijlvolle leefruimte. Het is een avontuur dat begint met inspiratie en eindigt met de verwezenlijking van uw nieuwe thuis. Bent u op zoek naar nog meer inspiratie of kunt u wat hulp gebruiken met de eerste stappen in dit avontuur? Laten we kennismaken! 

Bouwen met Stessens

Benieuwd naar meer? Download onze inspiratiegids of plan een gratis adviesgesprek. Samen ontdekken we de mogelijkheden van uw project. 

Sleutel op de deur bouwen
2024-02-21
Sleutel op de deur bouwen met Stessens: uw droomhuis zorgeloos realiseren
moderne woning bouwen
2024-01-30
Een moderne woning bouwen: pak uit met less is more!
bouwgrond
2024-01-05
Hoe kiest u de juiste bouwgrond: 5 factoren om rekening mee te houden
6% verlaagd btw tarief sloop en heropbouw
2023-11-29
Nieuwe regelgeving voor sloop en nieuwbouw vanaf 2024: verlaagd 6% btw-tarief
renovatie
2023-10-12
Renovaties: Adem nieuw leven in uw pand
interieur trends groene muur slats
2023-09-22
Interieur trends voor 2024: Wat de toekomst zal brengen