Sleutel op de deur bij Stessens

Wat is sleutel-op-de-deur?

Sleutel-op-de-deur bouwen is iets wat meer en meer gedaan wordt in de bouwwereld. Het is ondertussen een bekend concept geworden bij nieuwbouwers.

Met sleutel-op-de-deur komt het er op neer dat u het volledige bouwproces overlaat aan de bouwfirma. Dat wil zeggen dat u met die bouwfirma een contract afsluit om uw woning te bouwen binnen een bepaalde periode. De tijdsduur van uw woning ligt dus op voorhand al vast, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Omdat alles op voorhand is afgesproken en de bouwfirma alles met zijn onderaannemers regelt, hoeft u als koper heel wat minder tijd en energie te steken in het bouwproces van uw droomwoning!

Sleutel-op-de-deur bij Stessens

Bij Stessens kan u ook sleutel-op-de-deur bouwen, écht sleutel-op-de-deur zelfs. We geven u één contract met één hoofdaannemer die de komende 10 jaar aansprakelijk is voor het huis dat hij voor u gezet heeft, dus ook na het bouwen. Dit wordt uw contactpersoon, en is degene die de leiding over het bouwproject neemt en u begeleidt in alle stappen van het proces.

Onze grootste troef? Dat u bij Stessens volledig op maat en volgens uw eigen wensen bouwt. U kiest dus niet uit bestaande standaard modellen of plannen, maar stelt samen met ons uw droomwoning samen en dat zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant.

Dat wil zeggen dat u volledig vrij bent om alles zelf te kiezen: van het blad op het aanrecht in uw keuken, tot de vloer in uw badkamer. U wordt zelfs voor de binnenhuisafwerking begeleidt door een professioneel binnenhuisarchitect, zodat we ook daar aan al de wensen voor uw droomwoning kunnen voldoen.

Wat is inbegrepen?

Voor een sleutel-op-de-deur bouwproject voorzien wij alles voor uw droomwoning, van het prille begin tot het einde. In een eerste gesprek ontdekken we al uw persoonlijke dromen en wensen om u grondig te kunnen begeleiden, want een huis bouwen is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. 

We stemmen uw wensen af op het budget dat u wilt besteden waarna de architecten aan de slag kunnen om een eerste voorontwerp op tafel te leggen. Als het voorontwerp na de nodige bijsturingen op punt staat is het tijd om de materialen te kiezen en zo de afwerking van de woning af te stemmen met uw persoonlijke voorkeuren. Elk aspect wordt besproken, van keuken tot slaapkamer, zodat wij elk detail tot in de puntjes kunnen uitwerken voor u.

We voorzien standaard alle nodige nutsvoorzieningen, zoals de werkput, de ingegraven wachtleidingen en als het is toegelaten ook de aansluiting op de riolering. Wij schakelen hier zelf een onderaannemer voor in, zodat u hier niets voor hoeft te doen.

Bij Stessens streven we steeds naar energiezuinig wonen, ook voor uw droomwoning. Om dit te realiseren werken we altijd met drievoudige beglazing. Dit zorgt ervoor dat u de beste isolatie heeft én voldoet aan de EPB-normen voor de toekomst. Daarnaast werken we de bergingen en garage in uw woning af met pleister. Door de bepleistering maken we de ruimte luchtdicht, wat voordelig is voor het S- en E-peil van uw woning. Niet alleen deze ruimtes, maar ook raamomlijstingen, omkastingen en ingemaakte meubelen worden luchtdicht gemaakt en afgewerkt met overschilderbare kit.

Met al deze afwerkingen zorgen we dat uw woning volledig gebruiksklaar is binnen de afgesproken tijdspanne, met keuken, ingericht en werkend sanitair, binnendeuren, laminaat in de slaapkamers, koud- en warmwateraansluiting, enzovoort zodat u meteen kan intrekken in uw droomwoning en elke dag kan genieten van uw thuis.

De voordelen van een sleutel-op-de-deur woning bij Stessens?

Met een sleutel-op-de-deur contract bij Stessens bespaart u heel wat tijd en kopzorgen doordat wij voor u alle onderaannemers contacteren en de contracten afsluiten met de nodige nutsmaatschappijen. We ontzorgen u van alle lasten door de gehele administratie voor u over te nemen. Wij zorgen voor het postinterventiedossier, de veiligheidscoördinatie, de EPB- en ventilatieverslaggeving, de blowerdoor meting, de stabiliteitsstudie en de eventueel nog nodige grondsonderingen.

Daarnaast zijn alle kosten inbegrepen in de prijs van de woning, zoals de huurkost van de werfkast gedurende de hele bouwperiode en het voorzien van kiezels voor de inrichting van de werf. Een hele kostenbesparing dus!

Bij Stessens willen we ervoor zorgen dat bouwen aan uw droomwoning ook werkelijk een droom is, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over administratie, opduikende problemen op de werf, contracten met onderaannemers, enzovoort. Wij bouwen uw droomwoning, en dat al meer dan 45 jaar lang.

Heeft u interesse in het bouwen van een sleutel-op-de-deur woning bij Stessens, of zit u met vragen? Wij helpen u graag op weg!

Sleutel op de deur bouwen
2024-02-21
Sleutel op de deur bouwen met Stessens: uw droomhuis zorgeloos realiseren
moderne woning bouwen
2024-01-30
Een moderne woning bouwen: pak uit met less is more!
bouwgrond
2024-01-05
Hoe kiest u de juiste bouwgrond: 5 factoren om rekening mee te houden
6% verlaagd btw tarief sloop en heropbouw
2023-11-29
Nieuwe regelgeving voor sloop en nieuwbouw vanaf 2024: verlaagd 6% btw-tarief
renovatie
2023-10-12
Renovaties: Adem nieuw leven in uw pand
interieur trends groene muur slats
2023-09-22
Interieur trends voor 2024: Wat de toekomst zal brengen