We zijn met jaarlijks bouwverlof van zaterdag 8 juli t.e.m. zondag 30 juli 2023

Openhuizendag energieneutrale woning Emblem

Zondag 24 september 2023

Welkom op de openhuizendag van deze afgewerkte energieneutrale woning in Emblem!

Kom deze prachtige energieneutrale woning ontdekken in Emblem. Deze volledig op maat afgewerkte woning biedt een unieke ervaring door de atypische indeling en de nieuwste technologieën.

Ervaar hoe comfort centraal staat op de benedenverdieping van deze woning, terwijl er boven een inspirerend atelier is gecreëerd waar de bewoners dagelijks hun passies kunnen beoefenen. 

Bovendien zullen we gedurende de hele dag een energiedeskundige aanwezig hebben. Deze expert zal klaarstaan om al uw vragen te beantwoorden en u inzicht te geven in de nieuwste energiebesparende technologieën die in deze woning zijn toegepast.

Mis deze kans niet en schrijf u snel in om te genieten van à la carte maatwerk in deze schitterende klassieke woning. We kijken ernaar uit om u van harte te verwelkomen tijdens onze openhuizendag op 24 september 2023!

Emblem

“De reden dat we er vooral voor gegaan zijn is de kwaliteit die we gezien hebben.”

Mevrouw Fierens en haar partner waren al enige tijd in het bezit van een bouwgrond. Hier wilden ze samen met Stessens hun droomhuis realiseren, volledig toekomstproof. Dat betekende niet alleen het voldoen aan de energienormen, maar ook aan de leeftijd. Daarom werd er tijdens het uitwerken van de bouwplannen volop ingezet op functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid, daarom gingen we onder andere voor schuifdeuren en een inloopdouche.

Het echtpaar woont momenteel op de gelijkvloers. Ook de eerste verdieping werd volledig ingericht zodat, mocht dat in de toekomst nodig zijn, een verpleegster of familielid er intrek kan nemen. In de tussentijd dient het als extra opslagruimte.

Onze info-avond van 30 maart 2023 is volzet.
Inschrijven is niet meer mogelijk.

Ons volgende infomoment vindt plaats op 26 februari op onze nieuwbouwwerf in Mol.

Schrijf u in voor 24 september 2023.
Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!

Gaat u renoveren of bouwen?
Waar gaat u renoveren of bouwen?
Kies een tijdstip
© 2023 Bouwbedrijf STESSENS – Alle rechten voorbehouden

Website by Tunity.be