2019-03-28

Bezoek ons tijdens de opendeurdag op 28 april

Altijd al eens willen zien hoe het er écht aan toe gaat bij Stessens? Op zondag 28 april openen we onze deuren voor het grote publiek. Die van onze toonzaal én onze naastliggende kijkwoningen. Kom vrijblijvend langs, geniet van een hapje en een drankje en ontdek hoe wij al meer dan 40 jaar bouwen in vertrouwen.


Wat u kunt verwachten?

Onze experten luisteren naar al uw woonwensen en geven u direct professioneel advies op maat. Over de nieuwbouwwoning uit uw dromen én uw renovatieproject. Het nieuwe Stessens renovatieteam weet perfect wat mogelijk is, en stuurt u in de juiste richting.


In onze kijkwoningen snuift u de sfeer op van een échte gezellige thuis. Dat kan in onze authentieke kijkwoning in pastoriestijl, of in onze moderne hedendaagse woning. 


Ontdek onze nieuwste materialen en producten, in onze vernieuwde en inspirerende toonzaal. Van gevelstenen tot ramen, vloertegels én keukens. Mét een lekker hapje en drankje, want tijdens onze opendeurdag neemt een showcooking team onze keukens in beslag.


We leggen bovendien ook al onze info op tafel! Neem dus gerust een kijkje in onze lastenboeken, bekijk onze unieke bouwontwerpen en eerdere realisaties.


Bekijk samen met een expert de bouwvoorschriften van uw bouwgrond, en laat u adviseren door een kenner. Nog een stapje verder gaan? Vraag direct uw voorontwerp aan.


En als kers op de taart geniet u van algemene infosessies door een energiedeskundige in verband met BEN-woningen. We vertellen u graag over alle geldende normen, tips voor uw renovatie- en bouwproject, en de voordelen die een bijna-energieneutrale woning voor u met zich meebrengt.


stessens opendeurdag april

Opendeurdag Stessens


  • Wanneer: 28 april, doorlopend van 10:00 tot 17:00
  • Waar: Winkelomseheide 221-223 2440 Geel
  • Schrijf u in op ons event, en nodig uw vrienden en familie uit om hetzelfde te doen. Samen uit, samen thuis. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid voorzien op onze parking aan de overkant van de straat!